Fritidsvetenskaplig Bokhandel

Institutet för Fritidsvetenskapliga Studier


Voluntary Agencies. Challenges of Organisation and Management. David Billis - Margaret Harris (eds.). Macmillan 1996. 255 sid. 22x14 cm. Pbk.

Pris330:-

Best. nr610-14

Storbritannien har lång erfarenhet av ett politiskt och ekonomiskt samarbete mellan den ideella och den offentliga sektorn. Kan den ideella sektorn möta upp mot de ökade krav som ställs, såväl i Sverige som i Storbritannien? Vilka krav på management, effektivitet och målinriktning ställs den ideella sektorn för i det moderna samhället? Hur slår dessa krav på folkrörelsernas målsättning och verksamhet? Det är några frågor som ställs i denna bok. Även om den i huvudsak utgår från den brittiska vårdsektorns problem, så har resonemangen relevans också för svensk fritidspolitik och folkrörelseverksamhet.

 

OBS! Mängdrabatt på 10 % för köp över 500:-.

Beställ boken genom att kopiera boktexten ovan samt gå till e-postbrev till Fritidsvetenskaplig bokhandel. Klistra in boktexten.

I priset ingår 6  % moms. Porto ingår i priserna (undantag rea-priser). Inga fler avgifter tillkommer. Läs våra betalningsvillkor, leveranstider m.m.

 


Frågor eller problem som rör  webbplatsen ska skickas till Bokhandeln@Fritidsvetarna.com

Postadress - Stockholm: Karlbergsvägen 86 B, S - 113 35  Stockholm. Tel: +46 (0)70 - 728 75 65

Postadress - Esbo (Finland): Larsviksvägen 2 F, Fi - 02320  Esbo. 

Skype: Fritidsvetarna

Copyright © 2007 Institutet för Fritidsvetenskapliga Studier. Med ensamrätt.
Senast ändrad: söndag 04 september 2016.