Fritidsvetenskaplig Bokhandel

Institutet för Fritidsvetenskapliga Studier


Developing and Managing Health/Fitness Facilities. Robert W Patton - William C Grantham - Richard F Gerson - Larry R Gettman. Human Kinetics 1989. 24x19 cm. Hbk.

Pris: 395:-.        Best. nr578-22.

Att sköta en vanlig svensk idrottsanläggning är jämförelsevis enkelt. Den vänder sig till en målgrupp som har ungefär samma behov och är rätt klar över vad den vill uppnå i anläggningen. Att vara manager för en rekreationsanläggning är något helt annat. Den vänder sig till en bred allmänhet, vilka ofta har en mängd olika önskningar och behov. Amerikaner och britter har lång erfarenhet av de senare och i denna bok ger några amerikanska forskare och praktiker en bred översikt över problemfältet: produktutveckling, marknadsföring, finansiering, urval och fortbildning av personal, trender och framtidsutsikter.

 

Beställ boken genom att kopiera boktexten ovan samt gå till e-postbrev till Fritidsvetenskaplig bokhandel. Klistra in boktexten.

I priset ingår 6  % moms. Porto ingår i priserna (undantag rea-priser). Inga fler avgifter tillkommer. Läs våra betalningsvillkor, leveranstider m.m.

 


Frågor eller problem som rör  webbplatsen ska skickas till Bokhandeln@Fritidsvetarna.com

Postadress - Stockholm: Karlbergsvägen 86 B, S - 113 35  Stockholm. Tel: +46 (0)70 - 728 75 65

Postadress - Esbo (Finland): Larsviksvägen 2 F, Fi - 02320  Esbo. 

Skype: Fritidsvetarna

Copyright © 2007 Institutet för Fritidsvetenskapliga Studier. Med ensamrätt.
Senast ändrad: söndag 04 september 2016.