Fritidsvetenskaplig Bokhandel

Institutet för Fritidsvetenskapliga Studier


SOU 2008:59. Föreningsfostran och tävlingsfostran. En utvärdering av statens stöd till idrotten. Betänkande av Idrottsstödsutredningen. 487 sid. 24x16 cm. 

Pris: 480:-

Best. nr: 176-87.

Utredningen har haft i uppdrag att utvärdera statens stöd till idrotten. I uppdraget ingick även att föreslå en framtida inriktning av stödet samt att föreslå utformning av lämpliga indikatorer för att mäta effekterna av stödet. Innehåll: Den svenska idrottsrörelsens organisation och sammansättning/Statlig idrottspolitik under 1900-talet - en historik/Perspektiv på förhållandet mellan idrottsrörelsen och staten/Den statliga idrottspolitikens mål och syften/Den statliga politikens omfattning och finansiering/Teoretiska utgångspunkter: föreningsfostran och tävlingsfostran/Barn- och ungdomsidrotten som uppfostringsmiljö/Föreningsidrott, folkhälsa, jämställdhet och integration/Utvärdering av fyra statliga bidragsformers effekter/Förslag till ny inriktning på statens stöd till idrotten.

 

OBS! Mängdrabatt på 10 % för köp över 500:-.

Beställ boken genom att kopiera boktexten ovan samt gå till e-postbrev till Fritidsvetenskaplig bokhandel. Klistra in boktexten.

I priset ingår 6  % moms. Porto ingår i priserna (undantag rea-priser). Inga fler avgifter tillkommer. Läs våra betalningsvillkor, leveranstider m.m.


Frågor eller problem som rör  webbplatsen ska skickas till Bokhandeln@Fritidsvetarna.com

Postadress - Stockholm: Karlbergsvägen 86 B, S - 113 35  Stockholm. Tel: +46 (0)70 - 728 75 65

Postadress - Esbo (Finland): Larsviksvägen 2 F, Fi - 02320  Esbo. 

Skype: Fritidsvetarna

Copyright © 2007 Institutet för Fritidsvetenskapliga Studier. Med ensamrätt.
Senast ändrad: torsdag 01 september 2016 .